Wat is jouw culinaire geboortemaand?

Wij vinden: eten is een avontuur. Een avondje genieten in onze werfkelders van onze top quality steaks en spareribs hoort daar natuurlijk bij. Maar weet jij ook welk gerecht bij jouw geboortemaand past? In dit artikel nemen we jou mee op een verrassende reis door de geboortemaanden met tips waarmee jij thuis uit de voeten kan. Bereid je alvast voor op een ware smaakexplosie!



 


Januari – Bourgondische Biefstuk

Januari, de maand van het nieuwe begin, een frisse start en een volle maag! Als jij in januari bent geboren ben jij iemand die hunkert naar hartige, stevige maaltijden. Een Bourgondische Biefstuk, een sappige biefstuk bedekt met een overvloed aan champignons en uien, is dan de perfecte keuze voor jou. Zorg er wel voor dat je genoeg ruimte hebt op je bord én in je buik!

Klik hier voor onze thuistip!

 

Februari – Romantische Rib-eye 



Februari, de maand van de liefde, passie en…lekker eten! Als een Februari-kind ben jij romantisch en gepassioneerd, en je verdient dan ook een gerecht dat al je zintuigen prikkelt. Een Romantische Rib-eye is wat ons betreft perfect: een smaakvol en mals stuk vlees met bijvoorbeeld een heerlijke rode-wijnsaus en een vleugje rozemarijn. Geniet van deze verleidelijke lekkernij en laat de liefde in je mond tot leven komen!

Klik hier voor onze thuistip!

 

 

Maart – Avontuurlijke T-Bone 



Maart, de maand van avontuur en ontdekking. Als je in maart bent geboren ben je waarschijnlijk een durfal die altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen. Een Avontuurlijke T-Bone, een geweldige combinatie van entrecote en ossenhaas, is dan jouw perfecte metgezel. Met zijn robuuste smaak en sappige textuur, zal dit gerecht je smaakpapillen zeker opwinden tijdens je culinaire reis!

Klik hier voor onze thuistip!

 

April – Grapjas Porterhouse

April, de maand van grappen en grollen! Als je in april bent geboren staat een goed gevoel voor humor hoog op jouw lijstje. Een Grapjas Porterhouse is dan ook net zo speels als jij. Het combineert twee heerlijke stukken vlees in één gerecht – een malse ossenhaas en een sappige entrecote. Dit gerecht is een traktatie voor je smaakpapillen en zorgt voor een lach op jouw gezicht.

Klik hier voor onze thuistip!

 

Mei – Vegetarische Verwennerij 



Voor degenen die in mei zijn geboren en graag genieten van een plantaardig dieet is een Vegetarische Verwennerij wel op zijn plek. Dit kleurrijke gerecht zien wij voor ons met gegrilde groenten, knapperige tofu en een verrukkelijke avocado-limoendressing. Het is een ware viering van de lente en zal je smaakpapillen doen dansen van vreugde!

Klik hier voor onze thuistip!

 


Juni – Zomerse Zalmverrassing

Juni, de maand van de zomerzon en ontspanning. Als je in juni bent geboren, ben je vast een liefhebber van alles wat met water te maken heeft. Kies voor voor een verfrissend gerecht zoals een gegrilde zalmfilet, vergezeld van een zomerse salsa met mango en verse kruiden. Dit zal je smaakpapillen in de vakantiemodus brengen!

Klik hier voor onze thuistip!

 

Juli – Spareribs BBQ



Juli, de maand van de barbecues! Als je in juli bent geboren ben je vast een BBQ fan. Er gaat natuurlijk ook niks boven genieten in je eigen achtertuin van sappige en rokerige smaken. Geniet van malse en langzaam gegaarde spareribs, glanzend bedekt met een zoete en pittige marinade. Het is de perfecte manier om de zomer te vieren!

Klik hier voor onze thuistip!

 


Augustus – Zwoele Surf & Turf



Augustus, de maand van zomerse avonturen en ontspanning. Als je in augustus bent geboren, ben je vast een liefhebber van het goede leven. Surf & Turf is een gerecht dat de perfecte combinatie biedt van land en zee. Geniet van een sappige biefstuk vergezeld van een gegrilde kreeftstaart, geserveerd met een smeuïge botersaus. Het is een traktatie die je smaakpapillen zal verwennen en je een gevoel van verfijning zal geven.

Klik hier voor onze thuistip!

 


September – Herfstige Hertenstoofpot

September, de maand waarin de herfst langzaam zijn intrede doet. Als je in september bent geboren, houd je waarschijnlijk van warme en hartige gerechten die passen bij het seizoen. Een Herfstige Hertenstoofpot is een heerlijke combinatie van malse hertenstoof en aardse herfstgroenten, gestoofd in een rijke en smaakvolle saus. Het is het perfecte gerecht om je op te warmen en te genieten van de gezelligheid van de herfst.

Klik hier voor onze thuistip!

 

Oktober – De Betoverende Burger



Als je in oktober bent geboren, zet jij vast en zeker graag je tanden in een goede burger met alles wat daar bij hoort. Goed vlees, gekarameliseerde uien en romige blauwe kaas bijvoorbeeld. Hoe goed klinkt dat? Ga op avontuur en laat je verrassen door jouw eigen bijzondere creaties.

Klik hier voor onze thuistip!

 


November – Hartverwarmend Gevogelte

Als je in november bent geboren ben je vast een echt familiemens en waardeer je vooral gemakkelijke maaltijden samen met je dierbaren. Waag je eens aan een hele kip of kalkoen uit de oven met een smaakvolle cranberrysaus en geroosterde aardappelen: jouw smaakpapillen vieren feest!

Klik hier voor onze thuistip!

 


December – Feestelijke Prime Rib

December, de maand van vreugde, feest en overvloed. Als je in december bent geboren ben je een echte levensgenieter. Een Prime Rib is een spectaculair gerecht dat perfect past bij de feestelijke sfeer. Samen met feestelijke bijgerechten zoals seizoensgroenten, een smeuïge puree met knoflook en natuurlijk een prachtige wijn zorg het voor culinair hoogtepunt dat je zal laten glimlachen tijdens de feestdagen!

Klik hier voor onze thuistip!

 

 

Loopt het water jou al in de mond? Bij ons wel en wij kunnen dan ook niet wachten om zelf thuis aan de slag te gaan. Laat jij jezelf liever in de watten leggen? Reserveer alvast jouw tafel of kom spontaan langs en maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart!

Deel via