Onze vacatures (m/v)

 

BROADWAY is hét steakhouse in Utrecht waar je terecht kunt voor ongedwongen borrelen en tafelen, én voor de luxe van de beste steaks en legendarische Ribs. Gasten zijn bij ons welkom om uitgebreid te tafelen, maar ook om even snel iets te eten.

Broadway is gevestigd aan de werf van de Oudegracht in drie sfeervolle werfkelders en heeft een heerlijk terras voor de deur. Met een flinke capaciteit van 130 zitplaatsen binnen en circa 65 op het terras is BROADWAY een zeer succesvol horecabedrijf dat al 30 jaar staat voor gastvrijheid en teamspirit, wij weten hoe we het gasten naar de zin maken, en genieten hiervan!

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging in de horeca en spreekt een dynamische werkplek binnen een jong en hecht team jou aan, dan heeft Broadway de juiste job voor jou!

Om deel te mogen uitmaken van ons hechte team, waarin collegialiteit, hard werken en plezier om onze gasten te mogen verwennen centraal staat, leggen wij de lat graag hoog.

 

Dit zijn onze beschikbare vacatures:
  • Bedieningsmedewerker                   Part-time| Meer info
  • Zelfstandig werkend kok                 Part-/fulltime| Meer info

 

Als je wat meer over ons restaurant wilt weten, loop eens bij ons binnen, kijk op onze Facebookpagina, of check wat onze gasten over ons zeggen op Tripadvisor. Of lees ons blog met onze chef-kok Stef!

Blog achter de schermen met: Stef


Nieuwsgierig geworden? Dan willen we graag met je kennismaken!
Als jij interesse hebt ontvangen wij graag je motivatie, voorzien van cv, stuur deze naar info@steaksandribs.nl