Verliefd op onze nieuwe koffiemachine!

Lieve gasten, dit is toch wel een nieuwtje dat wij echt met jullie willen delen: de komst van onze nieuwe koffiemachine, de La Marzocco Strada AV 3GR. Dit is de Rolls Royce onder de koffiemachines en we zijn er wel heel erg trots op dat we deze nu in huis hebben! 

 

Niet zomaar een merk

 

La Marzocco werd opgericht in 1927 door Giuseppe en Bruno Bambi in Florence, Italië, de geboorteplaats van de Italiaanse Renaissance en de woonplaats van genieën zoals Leonardo da Vinci, Michelangelo en Brunelleschi. Het is dan ook alleen maar passend dat La Marzocco een wereldreputatie heeft opgebouwd met het ontwerpen en produceren van unieke en prachtige espressomachines, met heel veel aandacht voor detail.

In 1939 ontwikkelde en patenteerde La Marzocco de eerste koffiemachine met een horizontale boiler, iets wat nu een industriestandaard is. Dit was de eerste van een reeks belangrijke innovaties, waaronder later het dubbele boilersysteem met verzadigde zetgroepen.

Traditie en passie voor kwaliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die het bedrijf onderscheiden. Zeer gespecialiseerd personeel ziet daarom ook toe op elke fase van de productie van de machines. De machines worden op bestelling voor elke klant met de hand gemaakt, hoe bijzonder is dat!

Nog meer leren over de geschiedenis van het bedrijf? Lees dan ook eens hier 

 

 

Waarom wij voor de Strada gekozen hebben

 

De Strada is een geniale koffiemachine met een mooi Italiaans ontwerp en, heel belangrijk, een gemakkelijke interface. Door continu goed te luisteren naar barista’s die er daadwerkelijk mee werken werd dit ontwerp dan ook tot in de puntjes uitgedacht:

  • de beste keuze voor consistentie bij het maken van veel koffie
  • superstabiel omdat hij een systeem heeft dat de temperatuur constant houdt én aparte ketels heeft voor elke koffie
  • stoompijpjes die heel gemakkelijk zijn in het gebruik en bovendien goed koel blijven
  • zeer gebruiksvriendelijke elektronica
  • met gemak kunnen onze barista’s instellingen veranderen, de machine programmeren en zelfs de firmware updaten

Kortom, werken met de Strada AV is een unieke en toffe ervaring!

Interesse in hoe de machine precies werkt? Kijk dan ook eens dit filmpje!

 

 

Voor de echte koffieliefhebbers

 

Met onze nieuwe La Marzocco Strada AV 3GR bieden wij jullie samen met onze koffieleverancier Blackstock een nóg betere koffiebeleving. De Strada zorgt voor een perfecte extractie van de koffiebonen en creëert daardoor een onweerstaanbare aroma, smaak en textuur in elke kop koffie die we jullie serveren. Of je nu een espresso, cappuccino of latte bestelt, onze koffie is nu nóg lekkerder.

 

Trotse Blackstock medewerker Titus

 

We horen natuurlijk graag van jullie of jullie net zo enthousiast zijn als wij over onze nieuwe aanwinst dus vergeet niet om na onze beroemde spareribs of high quality steaks af te sluiten met deze fantastische koffiebeleving!

Direct jouw tafel reserveren? Dat kan hier

 

Deel via